Místo staré chatky rodinný dům

Na přání investorů byla vyhotovena studie a následně i projekt rodinného domu Malachit 081.

Tato nízkoenergetická dřevostavba byla postavena na místě původní staré chatky.

 

Půdorysně byl rodinný dům oproti chatce zvětšen. Podmínkou investorů bylo mimo jiné zachovat původní sklep pod původní chatkou.

 

Bungalov dispozičně 3+kk se zastřešenou terasou, kde původně bylo plánováno zábradlí, ale na přání investorů byl realizován volný přístup z obou stran terasy se schody. Stejně tak v průběhu výstavby opustili investoři myšlenku fasádního doplňku – cihliček oproti původně navržené studii.

 

U kuchyňského koutu komora. Obývací pokoj s kachlovými kamny. Koupelna společně s toaletou. V pravé klidové části domu ložnice a pracovna. Vstup do sklepa z chodby.

 

Topení podlahové s digitálními ovládacími termostaty pro každou místnost zvlášť. Dům je osazen okny s trojsky a zabezpečen alarmem GSM.

 

 

Bunhalov Malachit 081 Malachit 081 obývací pokoj Bungalov obývací pokoj Malachit 081 koupelna