Bungalov Malachit 096

Investory zakoupena parcela s již vyhotovenou základovou deskou a projektem na podkrovní dům.

Požadavek byl bezbariérový dům, bez podkroví, ale s větší zastavěnou plochou.

 

Z tohoto důvodu byla základová deska prodloužena a byly vyhotoveny nové prostupy pro vodu, elektřinu a odpady - podle nově vytvořeného projektu.

 

Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem s přímým vstupem na terasu z modřínových palubek.

V klidové části domu ložnice a pracovna, která bude do budoucna využívána jako pokoj pro hosty. Samostatná toaleta.

Koupelna se sprchovým koutem.

 

Prostorné zádveří domu bude využito na šatní skříň k odkládání používaných svršků a obuvi.

Na parcele vystavěna opětná zeď k možnosti vyrovnání terénních úprav.

 

V zadní části parcely umístěn zahradní domek. V přední části pozemku parkovací stání pro dva osobní vozy.

 

Podrobněsi projekt můžete prohlédnout  v sekci: Projekty rodinných domů nebo sekci Fotogalerie výstavby


Malachit 096 - foto 1  Malachit 096 - foto 1  Malachit 096 - foto 3  Malachit 096 - foto 4